Przygotowanie:
Co tu dużo mówić- gotujemy kaszkę kukurydzianą w szklance mleka z szklanką wody, proporcja 1:1. Przyznam, zawsze sypię na oko, mniej więcej 2\3 szklanki. Zresztą, każdy gotuję ją według własnego upodobania - ja na wpół "ścisło". Do całości dodałam szklankę musu z jabłek i gruszek, trochę cynamonu, kilka łyżek cukru... Na wierzch położyłam mały kleksik z konfitury brzoskwiniowej... i wcinamy póki gorące .:)
Razem z Rewolwerowcem lubimy takie śniadanka, proste i sycące.
Smacznego Głodownicy!
Razem z Rewolwerowcem lubimy takie śniadanka, proste i sycące.
Smacznego Głodownicy!
Pyszne śniadanie! Kiedyś zajadałam się kaszką kukurydzianą z musem jabłkowym, ale przerzuciłam się na jaglankę ;D
OdpowiedzUsuńW moim spisie śniadań na resztę tygodnia znajduję się również i jaglanka.;)
Usuń